Groepslessen

Sport je het liefst onder begeleiding én in groepsverband? Tijdens een groepsles train je 45 minuten onder begeleiding van een personal trainer en dit in groepen van 5 tot 8 personen. Ontdek hieronder ons aanbod groepslessen.

Bootcamp

Heb je een goede basisconditie en wil je uitgedaagd worden? Bij Alfa Gym kan je tijdsefficiënt je volledig lichaam trainen en toch bek af zijn. Bij deze les leggen we de nadruk op de geschikte intensiteit zodat je lichaam geprikkeld wordt om een ‘next level’ te bereiken.

Bij voorkeur doen we deze les buiten, tenzij het echt beestenweer is!

woensdag17u45 – 18u30
zaterdag10u – 10u45

50+ Begeleiding

Tijdens dit uurtje in de fitness gaan we sporten of bewegen. Je wordt ondersteund door een coach die het volledige uur beschikbaar is voor alle deelnemers. Op deze manier ben je beschermd tegen het verkeerd uitvoeren van oefeningen en blijf je gemotiveerd om terug te komen vanwege het sociale karakter van een groepsles. Ben je lid bij onze club? Dan kan je elke week een training volledig gratis meevolgen! Reserveren is niet nodig.

maandag10u – 11u en 13u – 14u
woensdag10u – 11u
zaterdag9u – 10u

BBB

BBB is een toegankelijke les die focust op de versteviging van de drie belangrijkste B’s van jouw lichaam, namelijk Buik, Benen en Billen. Tijdens een BBB workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Bij Alfa Gym leggen we de nadruk op het bewegelijk blijven om de dagdagelijkse zaken te kunnen blijven doen.

donderdag9u15 – 10u
zondag10u – 10u45

Circuit

Tijdens een circuittraining train je het volledige lichaam, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Krachtoefeningen worden met conditieoefeningen afgewisseld zonder rust.  Hierdoor bouw je tijdsefficiënt zowel kracht als conditie op. Bij deze les leggen we de nadruk op het correct uitvoeren van de oefeningen en bij het opbouwen van de intensiteit.

dinsdag20u – 20u45

Core Stability – Wordt later opgestart

Core stability staat voor rompstabiliteit. Dit is een combinatie van spierbalans en spierkracht in het midden van het lichaam. Het is belangrijk om de juiste stabiliteit te creëren voor de romp. Dit houdt in dat je ‘core’ dusdanig getraind is, dat het de rest van het lichaam kan aansturen, zonder dat het klachten veroorzaakt. Bij Alfa Gym is dit een intensieve workout die zowel je prestaties in het dagelijkse leven als je sportieve prestaties ten goede komen.

Tarieven

AantalPrijs
1 les – Eerste les is altijd gratis!€15
10 lessen€125
* Tarieven zijn ook raadpleegbaar in de fitness